NeaJotain minusta:
Olen 19-vuotias tyttö Vantaalta. Valmistuin eläintenhoitajaksi Hyvinkään Hyriasta keväällä 2015. Eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni.
Peruskoulun viimeisillä luokilla tajusin, että minusta tulee eläintenhoitaja. Siitä sitten alkoi se kauhea pänttääminen ja keskiarvon nostaminen. Ysin päättö keskiarvoksi tuli 8,2. Tämä riitti Hyrian pääsykokeisiin, josta olin ihan onnesta soikeana. Pääsykokeissa tunsin jo että tämä on se ala mitä haluan tehdä. Eihän tällä alalla hirveästi tienaa ja oman alan töitäkään ei ole vielä löytynyt.
Omaa koiraa halusin 12- vuotiaasta. Olen toki aina halunnut jonkinlaista eläintä, mutta silloin se vasta olikin sellaista vinkumista että :) ! No onneksi äiti ei kuitenkaan suostunut mulle ikinä sitä eläintä hankkimaan (en olisi kuitenkaan jaksanut ottaa vastuuta siitä). Danan sain kun olin 16- vuotias.
Olen luonteeltani jokseenkin päättäväinen, kiltti, iloinen, positiivinen, erittäin sosiaalinen ja hauska. Mutta osaan myös olla erittäin vittumainen jos sille päälle satun ;)
Blogia olen kirjoitellut jonkin aikaa. Blogia kirjoittelen lähinnä itseäni varten joten en kirjoita läheskään joka päivä ja joskus väliä voi olla useita kuukausia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti