sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Elämä raiteilleen !

Oltiin Danan kanssa siellä osteopaatilla ja sen jälkeen hieronnassa :) ! Vihdoin aletaan laittaa selkää kuntoon ihan kunnolla. Danan elämää selkävaivat ei ole haitannut ainakaan näkyvästi. Venytykset tekee normaalisti ja tykkää liikkua :) 


Näistä hoidoista on jo muutamat viikot takana ja olen täällä Espanjassa työssäoppimassa niin piti Katjalta kysyä mitä danasta sanottiin. Mulla on niin huono muisti.

Osteopaatti:

  • " Ranka kokonaisuudessaan jumissa, takapäässä selittämättömät kipukäytökset - ei yksiselitteistä syytä. Kehoitus hierojalla tsekkaamaan olisiko vain lihakset tosi jumissa > siitä takaisin osteopaatille 3-4 krt hieronnan jälkeen."
Hieroja:
  • "Ranka reagoi voimakkasti, takapää pisti kunnolla hanttiin aluksi. Laserilla parempi. Takapää pistänyt muunkin kropan jumiin. Neuvoksi kuuriluontoisesti hierontaa pienin väliajoin, osteopaatti ja takaisin hierontaan. Remmilenkkeilyä reippaasti ravissa, lyhyitä aikoja vapaana epätasaisessa maastossa. Painon pudotus niin ranka saa hengitystilaa."


Nyt aletaan lisäämään liikuntaa rutkasti lisää. Kunnon metsälenkkejä ja uimista. Kunhan selkä kuntoutuu niin aletaan taas harrastamaan kaikennäköistä. Tällä hetkellä kiinnostaa rally-toko. Doboa tehdään viikkosuunnitelman mukaan tässä hoidon lomassa. Saatiin hierojalta myös venyttely ohjeet, joita tehdään. Pitäisi myös ostaa kauratyyny kotiin jolla lievittää kipuja, auttaa myös pitämään lihakset rentoina. 

Olen tosiaan tän maaliskuun ajan täällä Espanjassa työssäoppimassa ja laitan tonne ylös missä on noi meidän esittelyt niin linkin mistä voitte lukea mun työssäoppimisesta täällä Espanjassa koirien parissa. Dana on äitillä hoidossa ja ikävä on kova ! 



Voitettiin Mushilta 4 pussia vaistoa, saatiin eniten tykkäyksiä :) Mutta Mushin raati valitsi voittajat joten tykkäyksillä ei ollut merkitystä. Maukkaalta voitettiin yleisöäänestys ja voitettiin 36kg ruokaa, siis 3kk safkat maukkaan mukaan ;) Meillä noi kestää varmasti pidempään :D ! Iso kiitos Sportti Hurtalle kun saan lainata teidän pakaste tilaa :) !

2 kommenttia:

  1. Dana on ihana! Sait uuden lukijan:)

    salopellontellu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos :) ! Se on niin mahtava <3 Täytyypä vierailla myös sun blogissa !

      Poista