maanantai 13. huhtikuuta 2015

Kevättä rinnassa

Danan kanssa ollaan alettu lenkkeilemään ihan tosissaan :) Arkisinkin kaivetaan aikaa vaikka kiven alta pidemmille lenkeille. Tänäänkin aamulla aloitettiin päivä 8 aikaan 1,5h metsälenkillä. Ihan mieletön auringon paiste !


Käytiin Katjan kanssa Uutelassa lenkkeilemässä Danan ja Ruffen kanssa, ihanat maisemat koristivat koko lenkin ajan :) Lenkkeily on tylsää ja ahdistavaa jos kävelee koko ajan asfaltilla. Autolla kun lähdet merenrannalle tai isoon metsään lenkille niin kyllä tuntuu heti paremmalta! Jotenkin mieli virkistyy ja maisemia ihastellessa ajankulu unohtuu kokonaan :) 


Mentiin lenkin jälkeen ihanaan ranta kahvilaan. Sieltä sitten Ruffen. Leevin ja Danan voimin mentiin Sportti Hurtalle vähän treenaamaan. Danan kanssa tutustuttiin rally-tokoon :) Laji on todella mielenkiintoinen ja Danakin näytti siitä kovasti tykkäävän. Aivan varmasti aletaan tätä lajia treenaamaan ja otetaan tämän vuoden tavoitteeksi meidän ekat rally-toko kisat ! 


Agility on nyt jäänyt kokonaan sellaselle hauskuus harrastus tasolle. Ei tähdätä kisaamaan ja ei tehdä mitään rasittavia esteitä. Doboa aletaan tekemään kotona kun on toi pallo ja kirjakin jo valmiina ja pohjalla yksi alkeiskurssi. Selkää ollaan hoitamassa ja pitäisi varmaan varmuudeksi käydä kuvauttamassa Danan selkä. 


Kokeiltiin myös juoksumattoa, Dana tykkäsi siitä eikä arastellut yhtään. Jos namit ei ollut tarjolla niin neiti unohti kävellä eteenpäin ja melkein aina tipahti sieltä. Mutta muuten meni ihan hyvin, yhden kerran tipahti mutta nousi heti takaisin jatkamaan. Reipas likka <3

Treenien jälkeen mentiin hetkeksi pulikoimaan, Danaa ei tarvinnut enään patistaa veteen vaan tuli aika hyvin pelkän kutsun avulla. Neiti ui todella hyvin ja nautti polskuttelusta :)!

Sunnuntaina oltiin messuilla (PetExpo) ja Dana putsasi lasten naamat perusteellisesti. Oltiin siis Etelä-Suomen shelttien ständillä. Kovasti sai kehuja turkistaan, kehuttiin jopa erinomaiseksi. Dana siis oli kesällä ajettu kaljuksi ja nyt sitten on kasvanut ihan sika hieno turkki<3 Just sopiva, ei liikaa eikä liian vähän. Mätsäreitä aletaan taas harrastelemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti