tiistai 5. toukokuuta 2015

Mitä meille kuuluu nyt ?

Dana on oppinut ottamaan pallon vedestä. Hieman vielä on jännää, mutta kyllä se sieltä sitten suuhun tulee ja sitten mennäänkin jo hirveetä vauhtia takaisin rampille :) ! Tänään oltiin sellanen 30min uimassa ja Danalle heiteltiin Katjan kanssa vaikka mitä leluja. mutta vain pieni pallo kelpasi suuhun laitettavaksi. Oon niin ylpeä mun pienestä soopelista <3

Keijukorva <3
Eilen oltiin Katjan ja sen sheltin Ruffen kanssa vuosaaren huipulla lenkkeilemässä tunnin verran. kyllä tuli hiki ja huomas että tarttee enemmän käydä lenkkeilemässä metsissä ja tollasissa ns. haastavissa maastoissa. Meillä usein lenkkeillään vaan metsäpoluilla, hiekka ja asfaltti teillä. Mutta täytyy sitä autoa käyttää ja ajaa johonkin hyvään lenkkimestaan tai sitten Katjalle niin saa lenkkiseuraa ;)




Varasin Danalle Viikin yliopistolliseen eläinsairaalaan 19.5 ajan ortopedi Pauli Keräselle. Danan selän oireilun takia. Toivottavasti saadaan samalle päivälle virallinen polvitarkastus. Myöhemmin kesällä sitten uudestaan silmätarkastukseen ja sydänkuunteluun ehkä.


Dana on kovasti aloittanut tuota painonpudotusta, mamma ei niinkään ;) Danan lähtöpaino oli 8.6kg ja nyt 7.4kg !! :D JES ! Vielä on pudotettavaa mutta kyllä se siitä tippuu.


 Ennen ruokittiin kokonaan raakaluilla ja lihoilla, mutta nyt kuvaan mukaan on astunut nappula! Kokeillaan Jahti&Vahti kevyttä ja se on sitten tukena painonpudotuksessa.


 Nyt kun kovasti on lukenut barffauksesta ja siitä mitä kaikkea pitäisi tietää niin alkaa hiukan pelottamaan saako koira kaiken mitä tarvitsee. Tämän takia syötän 50/50 ruokintamallilla ainakin jonkin aikaa. Katsotaan miten se sopii Danalle ja sitten mietitään jääkö se pysyväksi vaihtoehdoksi. Monet varmasti ajattelevat että miksi syötän jotain paskaa Jahti&vahtia, mutta se on hyvää! Kannattaa tutustua tuoteselosteeseen ennenkuin tuomitsee. Halpaa ja hyvää. Ainut miinuspuoli on, että nappula on aika isokokoista.




Ostin Katjalta Dansulle valjaat ! Noi on ihan sika ihanat <3 Ne sellaset "pinkit" ois kyl enemmä meille ;) Mutta noissa on mukava lenkkeillä.


Oma valmistuminen lähestyy ja mulle on aika ihana valmistujaislahja tulossa, minkä tosin itse maksan ;) Mutta siitä sitten lisää kun ollaan lähempänä ajankohtaa ;) 

Hyvä ruoka ja uintia, sitten nukkumaan :)

1 kommentti: