tiistai 8. syyskuuta 2015

Misseilyä osa 1



Demin kanssa oltiin eilen ensimmäistä kertaa mätsärissä Espoon kauppakeskus Liilassa. Mätsärin järjesti ShowHAU ja se maksoi 7e. Osallistumismaksu sisälsi tietenkin itse mätsäriin osallistumisen ja sen lisäksi vielä sai käydä kuvauttamassa koiransa ja kuvat saa myöhemmin itselleen :) Palkinnoksi sai vielä herkkuja ja ruokaa kun oli käynyt koiransa kuvauttamassa.

Eka kuva on niitä kuvauspalkintoja ja toka kuva on meidän palkinnot ja kolmas kuva ilmaisnäytteitä :)

Demiä hiukan jännitti aluksi kun siellä soi musiikki ja oli monta koiraa ja ihmistä samassa paikassa. Paljon menoa ja vilskettä mihin ei ole vielä kovin tottunut. Demi kuitenkin antoi ihmisten rapsutella ja muutkin koirat saivat tulla neitiä tervehtimään.

Me ollaan jonkin aikaa treenailtu noita näyttely seisomisia mutta ne ei ole sujunut mitenkään mallikkaasti. Kuitenkin Demi päätti yllättää minut tapahtumapaikalla ja seisoikin todella nätisti ja keskittyneesti. Muut koirat eivät kiinnostaneet kun mamman käsi oli taskussa mikä oli täynnä nameja.

Kävely ei vielä suju niin mallikkaasti. Välillä vähän nuuhkitaan maata ja välillä otetaan juoksuaskelia ja välillä pompitaan :D

Pöytä oli aika jännittävä kun joku ihme tyyppi tuli yhtäkkiä hipelöimään ja katsomaan hampaita. Vaikka ennen meidän kehää käytiin honkkarissa ostoksilla ja pyysin yhtä myyjää katsomaan Demin hampaat ja antoi hyvin katsoa. Mutta harjoitus tekee mestarin ;)

Saatiin sininen nauha ja oltiin pienten pentujen sinisten kakkonen :) Tuomari vielä pyysi meidät ja sen joka sitten voitti niin kävelemään edestakaisin jotta osaa päättää voittajan. Demi oli siinä vaiheessa jo ihan kypsä koko touhuun, ilmeisesti väsynyt. Mutta hyvin silti seisoi vaikka kävely ei ollutkaan hyvää.


Palkinnoksi saatiin herkkuja ja lelu. Olisin kovasti toivonut jotain ruusuketta tai pokaalia muistoksi Demin ekoista mätsäreistä kun kerran sijoituttiinkin :) Mutta onneksi saadaan se valokuva :) Laitan kuvat blogiin sitten kun ne saan :)

Tais olla niin ihanaa, että piti hinkata haju itseensä :)

Danakin pääsi osingoille :D
Tänään aloitetaan Danan kanssa Rally-tokon alkeiskurssi Sportti Hurtalla ja Demin kanssa huomenna aloitetaan pentukurssi :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti