torstai 8. toukokuuta 2014

Hevosista koiriin :)

On ollut niin kiirettä työssäoppimisen parissa. Olen nyt siis ollut viisi viikkoa Etelä-Vantaan Ratsastuskoululla koulun kautta harjoittelussa. On ollut kivaa ja olen oppinut hurjasti uutta. Alun hevosjännityksen jälkeen pääsin taas hommaan mukaan ja hevoset olivat taas niitä ihania tuttuja otuksia <3!

EVR:llä ratsastin joskus 2012-2013. Suurin osa niistä hepoista olikin siellä vielä ja mm. lempparini Labbas.

Tämä ja toi alempi kuva on varmaan vuodelta 2012 :D Mutta siis tässä Labbas<3

Muutamia uusia heppoja sinne olikin tullut ja niiden nimet opin nopeasti. Työssäoppimisjaksoni aikana tallille saapui yksi uusi poni ja kaksi hevosta. Itse talli oli muuttunut todella paljon. Yhden ison tallin tilalle oli tullut pihatto mikä on aivan loistava ! Siellä hepat voivat ottaa rennosti ja elää herroiksi!

Tässä Lotta <3
Työssäoppimisen aikana pääsin lääkitsemään hevosta ja paikkailemaan pieniä haavoja. Avustin tuntilaisia ja putsasin varusteita. Siivosin karsinoita ja tarhoja + pihattoa. Ruokin hevosia ja siivoilin. Vesiä tuli aluksi kannettua ämpäreillä ja habaa kasvatin sillä ihan kivasti. Kun ilmat lämpeni otettiin vesiletkut käyttöön ja työn teko helpottui.

Tallilla oli kaksi varsaa ja yksi odottava mamma :) !

Henkilökunta oli tuttua osittain ja oli aina yhtä mukavaa nähdä vanhoja tuttuja. Töissä oli aina mukavaa, edes sadekuurot ja kyykäärmeet eivät saaneet päiväämme synkäksi, päinvastoin :D

Labbaksen kans otettiin selfie :)

Työssäoppimisen aikana laihduin n. 5-6kg. Aluksi painoa putosi hyvin, mutta nyt se on jo taas astetta haastavampaa! Toivottavasti pystyn jatkamaan painonpudotusta. Uskon, että seuraava työssäoppimiseni Helsingin Koirauimalassa auttaa asiaa ;)

Hevos näytöstä sain parhaan numeron eli kolmosen(3)! :D Tästä on hyvä jatkaa! Ikävä tulee kaikkia ihmisiä ja heppoja + koirat ;)


Ensi maanantaina menen siis työssäoppimaan vajaaksi kolmeksi viikoksi Helsingin koirauimalaan. Tätä olen odottanut kauan ! Siellä on ihania työntekijöitä ja mm. paraskaverini Katja <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti