tiistai 2. syyskuuta 2014

Lapland !

Moikka taas pitkästä aikaa !
Kuten olettekin huomanneet en ole jaksanut postailla, itseasiassa ei ole ollut aikaa. Agilitykin on nyt jäänyt vähemmälle :(


Olin kesätöissä Opteamilla ja tein keikkoja ABC:lle. Pääsinkin sitten 2kk päivystäväksi keikkalaiseksi ja se oli kivaa. Olin pääasiassa ABC Ilolassa ja siellä oli mitä mahtavimmat työntekijät (niin kuin monessa muussakin asemalla) :D ! Ilolaan oli aina kiva mennä ja siellä oli todella hyvä työilmapiiri, työnteko oli hauskaa ja aika vierähti nopeasti. Oli mukavaa kun alkoi jo oppimaan ketkä ovat niitä vakioasiakkaita ja mitä he tilaavat lounasaikaan tai mitä he yleensä ostavat.            

 


Jatkan työskentelyä Opteamilla opiskelujeni ohella. Kouluni siis alkoi elokuun 6 pv. Lähdin silloin kohti Lappia (Äkäslompoloon) yhdessä luokkakaverini Jennin kanssa. Tarkoitus oli olla syyskuun loppuun asti täällä eli n, 2kk , mutta koulussa oltiin katsottu työssäoppimisen kesto väärin. No ollaankin sitten vain 33pv , eli takaisin Helsingissä olen 12.9. 



Ollaan hirveesti tykätty olla Danan kanssa täällä Lapissa! Oon siis Konijänkän kotieläinpihalla. Täällä on eläimiä hiiristä kameliin :) Junamatka kesti sen 15,5 h ja meni yllättävän nopeasti kun oli kone mukana. Ensimmäisenä päivänä vuohi synnytti kolme suloista pikkusta ja päästiin seuraamaan sitä. Siitä viikko eteenpäin syntyi kahdeksan minipossua ja siitä pari päivää niin syntyi kolme tipua.
  
 


(Klikkaamalla kuvaa saat ne suuremmaksi)


Oon oppinut ihan hirveesti uutta ja käsittelemään erilaisia eläimiä ja olen päässyt tutustumaan itselleni uusiin lajeihin.


 


Täällä on mitä ihanimmat maisemat ja lenkkeilymaastot. Ollaan tähän mennessä käyty Luontokeskus Kellokkaassa, Ylläksellä ja ulkoilmaelokuvisssa. Käytiin katsomassa Lucy, elokuva alkoi 00:00 ja oli todella ihanaa nauttia elokuvasta tähtitaivaan ja satunnaisten revontulien alla. Kokemus jonka ehdottomasti haluan joskus kokea uudestaan. Kiivettiin siis Ylläkselle joka on 719.3 metriä korkea. Matka oli todella kivikkoista ja jyrkkää :D

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti