maanantai 26. tammikuuta 2015

Herätetään blogi eloon !

Huhhu ! Ei yhtään oo ollu innostusta kirjotella blogia kun on ollut niin paljon kouluhommia. Muutin lokakuussa yksikseni Danan kanssa asumaan tälläiseen yksiöön. Dana on viihtynyt täällä ja katselee aina ikkunasta ulos ja vahtii meidän rakennusmiehiä. Kun mennään lenkille niin miehiltä kuulee usein sanottavan Danalle, että " sieltä se meidän rakennusvahti tulee taas  ":D

Viimeksi puhunut aika paljon siitä painonpudotuksesta. Aluksi lähtikin hyvin käyntiin, mutta sitten innostus lopahti ja kiloja alkoi tulla takaisin. Nyt taas pikkuhiljaa saanut tsemppiä päälle ja alkanut syömään paljon terveellisemmin. Myös Danalle on tullut ylipainoa. Neiti painaa 8kg ja pitäis painaa sellaset 6kg. Ei muuta kuin pitkiä lenkkejä meille :D Ollaan nyt yhdessä menossa kohti terveempiä elämäntapoja, ehkä se auttaa kun on kaveri tsemppaamassa ;) ! Tehdään Doboa yhdessä Dobo kirjan viikkotreeniä ollaan alottamassa mikä kestää sen 20vko.

Danalla on sopusuhtainen saisi olla enemmän lihasta. 
Turkkia tullut hyvin lisää :)
Tämä tyttö on se joka haluan olla, hyvässä kunnossa ja terveen näköinen. 
Kun katson tätä kuvaa, en halua olla tämä tyttö. Haluan näyttää terveeltä ja hyvinvoivalta. Mutta miksi sitten koko ajan sorrun kaikenlaisiin herkkuihin ? :(

Mulla ei oo kiire pudottaa painoa, Mä teen sen pikkuhiljaa omaa tahtiani, muuten luovutan taas jos otan liikaa paineita. Danalta taas haluan muutaman kilon pois niin pian kuin mahdollista. Tehtiin Danan kanssa agilityä viikko sitten ja se oli 5min treenaamisen jälkeen jo kieli pitkällä vaikka ennen jaksanut ihan hyvin. Ukson, että lihominen johtuu siitä, että olen antanut sille liikaa ruokaa. Nyt ruokaa on vähennetty ja neiti syö vain kerran päivässä MUSHIA.

Olen muuten jo pitkään miettinyt toista koiraa, ja sanoinkin aina että otan toisen koiran kunhan muutan omaan kotiin. No nyt se on tapahtunut ja Danakin täyttää syksyllä 4 vuotta. Haluan Danalle kaverin ja itselleni uuden harrastuskaverin. Olen ollut yhteydessä todella moneen kasvattajaan ja kesäpentua tavoittelen. Monta pentuetta on syntymässä hyvistä yhdistelmistä ja hyviltä kasvattajilta. Eiköhän sieltä löydy meillekkin sopiva narttu :)!


http://kultatassut.blogspot.fi/2015/01/tuotetestausta-ja-arvontaa_26.html
Käykää osallistumassa arvontaan !

3 kommenttia:

  1. Käy lisäämässä arvonnan kommenttiin vielä sähköpostiosoitteesi, niin olet mukana! :)
    http://kultatassut.blogspot.fi/2015/01/tuotetestausta-ja-arvontaa_26.html

    VastaaPoista
  2. Moi! Ihan uteliaisuudesta kysyn, että missä majoituit kun olit harjoittelussa tuolla Konijänkässä? :) Itsekin olen eläintenhoitaja-opiskelija ja tuo paikka vaikutti tosi kivalta, niin voisin itsekin miettiä harjoittelujaksoa siellä. :) Kiitos jos vastaat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa oli se kuva, missä majoituttiin. Oli ihan siinä konijänkän pihassa :) pienen kävelymatkan päässä. Paikka oli todella kiva ! Suosittelen kovasti :)

      Poista