perjantai 18. maaliskuuta 2016

reeniä reeniä

Oltiin viime sunnuntaina Kompassilla kursseilemassa. Kurssi oli Toko painoitteinen ja siinä harjoiteltiin paikkamakuuta ja seuruuta.

Dana oli innoissaan kun pääsi pitkästä aikaa ihan oikealle kurssille. Yleensä vaan mun kanssa touhuaa ilman häiriötekijöitä.

Dana seurasi mukavasti ja oli hienoa katsekontaktiakin mukana. Heti kun katse hiipui niin lopetin seuruuttamisen ja jatkettiin kun kontakti oli taas mukana. Ihan pienissä ja lyhyissä pätkissä tehtiin treeniä.

Paikkamakuut sujui ihan kivasti ja ihan vaan muutaman kerran niistä noustiin ennen lupaa. Tehtiin myös häiriö paikkamakuuta. Kouluttaja taputteli käsiä, heilutteli leluja ja juoksenteli yms. Dana pysyi tässä yllättävän hyvin paikoillaan :)

Treenattiin myös sitä, että oltiin neliössä ja kaikki antoi koiralle käskyjä; istu, maahan tai seiso ja koiran piti osata reagoida vain oman ohjaajansa käskyihin.

Eilen oltiin Sportti hurtalla treenaamassa odottamista kun muut treenaa ja Dana oli melkein koko ajan haukkumatta ja odotti hienosti paikallaan. Lopuksi vielä uintia ja Dana haki palloa todella hienosti ja on kyllä huomattava ero tapahtunut sitten viime kerran. Myös Demi odotti hienosti kentän laidalla kun muut                                                                                             treenasivat ja polskuttelukin oli hyvän näköistä!

Kuvat otettu eri treeneistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti