lauantai 11. kesäkuuta 2016

90 lasissa. Go girls go!

Maanantaisin treenaillaan nykyään Sportti Hurtalla Rally-Toko kurssilla. Vuorotellen Danan ja Demin kanssa. Välillä toinen pääsee vain mukaan ja välillä esim ratatreeneissä vuorotellen.

Muutamat treenit jäänyt välistä kun olin Espanjassa siellä Esperanzalla auttelemassa.Tätä treenailtiin viime maanantaina! Tytöillä oli ollut aika pitkä treenitauko ja ajattelin että mitenköhän sujuu treenit. Mutta treenit meni paremmin kuin uskalsin edes toivoa :) Treenailtiin ulkona asfaltilla ja stressasin meneekö koirat makuu asentoon kylmälle ja kovalle alustalle. Menihän ne! Danan seuruu oli hyvää ja kontaktiakin pidettiin. Haukkuminen oli todella vähäistä. Dana suoritti radan pistein 99/100 ( -1 hihnasta ) HELVETIN HIENOA !! Tästä innostuneena aloin suunnittelemaan kisoja ja nyt sitten pitäisi johonkin ilmoittautua :) kyllä se osaa, osaa se ihan oikeasti <3 span="">

Demi suoritti radan hyvin ja tietenkin palkkasin sitä usein ja istu kierrän koiran ympäri sujui ihan hyvin. Demi pysyi paikallaan kun sille jätin muutaman namin sen eteen. Olen ylpeä!<3 span="">Juhannusviikolla Gabin kanssa Ylöjärvelle Koirakoutsin järjestämälle Rally-Toko leirille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti