lauantai 11. kesäkuuta 2016

Jotain pientä Espanjasta ;)


Ennen kuin olin lähtenyt Espanjaan olin katsellut Carmen kuvia Espen sivuilta. Salaa ihastellut tyttöä. Kun menin Espelle oli homma selvä heti! Tuon tytön minä haluan ja se sopii meidän lauman jatkeeksi todella hyvin.<3>


Carme on n. 5 vuotias Podenco Orito Espanjasta eli siis rescue koira. Carme tuli mulle Esperanzalta ja lensi kanssani samalla lennolla suomeen. Carme on todella rauhallinen koira, se ei hauku eikä vedä hihnassa. Mutta metsästysviettiä tytöltä löytyy jonka vuoksi en sitä pidä vapaana. Liinan ostin ja sen kanssa saa metsässä mennä ja joskus pellolla "vapaana" liina perässä. Kunhan saadaan luoksarit kuntoon ;)


Carme aluksi epäröi tyttöjä ja ei uskaltautunut haistelemaan kun taas D:t oli ihan innoissaan uudesta tulokkaasta. Kun pääsimme kotiin niin Carme tutki uuden kotinsa tarkkaan ja heti hyppäsi sohvalle ja sängylle ja oli kuin kotonaan. Carmesta näki että se on tyytyväinen ja sillä on nyt kaikki hyvin.


Dana oli aluksi vähän etäinen mutta Demi ja Carme vetivät rallia jo loppuillasta. Nykyään Dana pusuttelee Carmea ja välillä jopa innostuu leikkimään yhdessä.

Voipi olla että Carmestakin tulee Rally-Toko koira ;) Osaa se jo eteen istu - kyltin jotenkin :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti