lauantai 5. joulukuuta 2015

Koiramessut 2015


Tänään oltiin koirien kanssa Helsingin Messukeskuksessa Koiramessuilla "töissä". Oltiin Shetlanninlammaaskoirat ry:n ständillä kertomassa rodusta ja koirat olivat rapsutettavina. 
Demille nämä olivat toiset messut, ensimmäiset olivat tänä vuonna Lemmikkimessuilla. Tytöt ovat kuin luotuja tähän hommaan, Dana rakastaa putsata ihmisten naamoja ja nauttii rapsutuksista ja Demi vasta opettelee tätä hommaa mutta on silti jo melkein champion ! Demistä pidetään kovasti sen pienen koon takia ja siitä otettiinkin tänään todella paljon kuvia ja moni sitä halusi minulta ostaa ja viedä mennessään :D


Monet olivat kiinnostuneita sheltistä rotuna ja useimmat kysyivätkin onko sheltti haukkuherkkä ja arka. Vastaukseni oli helppo ja yksinkertainen: Riippuu siitä miten sen kouluttaa ja sosialistuttaa. Toinen koiristani haukkuu ja toinen ei niinkään. Voin vain olla onnellinen ettei Demi ole oppinut Danalta haukkumista. Danalta myös alan ihan tosissani kouluttelemaan ajan kanssa haukkumista pois ja sitä saatiinkin tänään treenailtua ihan kivasti. Ständimme oli aika lähellä esiintymisareenaa joten taputukset kuuluivat hyvin. Dana on aina haukkunut kun joku taputtaa joten tälläkin kerralla alettiin haukkumaan. Se oli hyvää treeniä ja huomenna sitä päästään taas treenaamaan kun otan vain Danan mukaan messuille :)!


Huomenna luvassa siis pitkä messupäivä. Dana varmaan aika paljon häkissä lepäilemässä kun mamma käy shoppailemassa ja syömässä/kahvittelemassa :) Toki saa olla niin paljon rapsuteltavana kun jaksaa, mutta häkkitreeniä myös tarvitaan! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti